Просто надрізаю курячі стегна, мариную на кефірі цілу ніч і готую з картопляним пюре: нагородила б медаллю того, хто придумав рецепт

І знову я повертаюся до теми курочки, адже класика ніколи не втратить своєї актуальності. Сьогодні ми готуватимемо стегенця з кефіром і картоплею, ніжні, соковиті, пікантні та ароматні. Вони настільки смачні, що під час вечері просто неможливо зупинитися і рука тягнеться за добавкою, хоч живіт уже сповнений. Хоч це і не дуже корисно, але природа вища за мене. Давайте починати!

Просто надрізаю курячі стегна, мариную на кефірі цілу ніч і готую з картопляним пюре: нагородила б медаллю того, хто придумав рецепт

Нам потрібно:

– курей. стегна 8 шт.

– мовляв. перець.

– сіль за смаком.

– Припр. для курки, на смак.

– 1 цибулина.

– тріска солі.

– Куркума, 1/2 ч.л.

– Кефір 2.5% 500 мл.

– Картопля відвар.

– сметанка.

На стегнах робимо надрізи. Робити це потрібно з обох боків. Далі солимо м’ясо.

Потім перчимо, всипаємо приправу для курочки. Нарізаємо цибульку, кільцями. Лимон, кільця. Вони вирушають у миску. Солимо їх, перемішуємо. Домагаємося багатого соку.

Просто надрізаю курячі стегна, мариную на кефірі цілу ніч і готую з картопляним пюре: нагородила б медаллю того, хто придумав рецепт

Спеції втираємо у м’ясо руками. Далі воно вирушає до миски. Перемішуємо, всипали куркуму, влили кефір. перемішали. Накрили плівкою, нехай м’ясо постоїть у маринаді вночі.

Наступного дня починаємо обсмажувати мариноване м’ясо. Робимо це в розігрітій олії. Гасимо на малому вогні близько 40 хвилин. Не забуваймо перевертати!

У миску вливаємо відвар від вареної картоплі. Саму картоплю солимо, толком пюре. До нього додали сметанки, влили відвар. Перемішали – відмінне пюре! Зняли кришку на сильному вогні смажимо ще 10 хвилин.

Настав час гасити вогонь, сервірувати стіл, приємного Вам апетиту, друзі мої!

Обов’язково спробуйте цю найніжнішу курочку в кефірі, вона просто тане у роті! Байдужим точно ніхто не залишиться! Її пікантний смак – це щось із чимось! Упевнена, Ви зробите цей рецепт своїм фірмовим.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *